Warzywna zupa Pho z bulionem herbacianym

14
LICZBA SKŁADNIKÓW

Liczba porcji: 4

Składniki

  • 1 opakowanie (225 g) makaronu shirataki
  • 1 łyżeczka Przyprawa chińska 5 smaków w torebce
  • 1 łyżeczka Czosnek granulowany w torebce
  • 1 łyżeczka Cebula granulowana w torebce
  • 1/2 łyżeczki Pieprz kolorowy
  • 2 łyżki herbaty Lapsang Souchong
  • 2 łyżki sosu hoisin
  • 4 szklanki wrzątku
  • Do posypania:
  • 2 cebulki dymki, pokrojone na cienkie plasterki
  • 1/4 szklanki drobno pokrojonej czerwonej papryki
  • 1/4 szklanki marchewek pokrojonych w słupki
  • 1/4 szklanki drobno pokrojonych grzybów shiitake lub dzikich grzybów
  • 4 gałązki świeżej kolendry
  • Limonka pokrojona na ćwiartki

INFORMACJE ŻYWIENIOWE

(Na porcję)

Informacje o wartościach odżywczych wkrótce

Powiązane przepisy