Cookie!
Pliki cookie pomagają nam dostarczać treść naszego serwisu. Używając serwisu zgadzasz się na wykorzystanie przez nas plików cookie. Więcej informacji »
00 0
image
Oceń

Surówka z selerem i papryką

Składniki
Porcja dla: 4 osób
Sposób przygotowania
  • Majonez wymieszać z miodem, delikatnie połączyć ze śmietaną i przyprawić do smaku solą i pieprzem.

  • Seler obrać i umyć.

  • Paprykę oczyścić z gniazd nasiennych i razem z selerem pokroić w słupki, włożyć na chwilę do wrzącej wody, osączyć i ostudzić.

  • Jabłka obrać, pokroić w plasterki i skropić sokiem z cytryny.

  • Przygotowane składniki połączyć, polać sosem i wymieszać.

  • Sałatkę podawać na liściach sałaty, przybraną połówkami orzechów.

Oceny i komentarze: 0