Cookie!
Pliki cookie pomagają nam dostarczać treść naszego serwisu. Używając serwisu zgadzasz się na wykorzystanie przez nas plików cookie. Więcej informacji »
00 0
image
Oceń

Sałatka z rukoli z dressingiem z musztardy francuskiej i octu balsamico

Lekka sałatka z wyrazistym dressingiem z musztardy francuskiej i octu balsamicznego. Wypróbuj przepis zaprezentowany przez Grzegorza Łapanowskiego w programie Dzień Dobry Wakacje.

Składniki
Sposób przygotowania
  • Musztardę wymieszaj z octem i miodem. Cały czas mieszając dodawaj oliwę. Przypraw do smaku przeciśniętym przez praskę czosnkiem.

  • Rukolę i sałatę rzymską opłucz i osusz. Liście sałaty rzymskiej porwij na drobniejsze kawałki. Wymieszaj delikatnie sałaty z sosem. Podawaj do steków z grilla.

Oceny i komentarze: 0