Cookie!
Pliki cookie pomagają nam dostarczać treść naszego serwisu. Używając serwisu zgadzasz się na wykorzystanie przez nas plików cookie. Więcej informacji »
00 0
image
Oceń

Sałatka z cykorią i grejpfrutem

Składniki
Porcja dla: 4 osób
Sposób przygotowania
  • Składniki sosu ubijać trzepaczką do uzyskania jednolitej, gładkiej konsystencji.

  • Grejpfrut umyć i obrać ze skóry.

  • Podzielić na cząstki i oczyścić z błon.

  • Awokado umyć, przekroić na plasterki i skropić częścią sosu.

  • Cykorie umyć, wyciąć głąby, liście pokroić na ukośne kawałki.

  • Roszponkę umyć, osuszyć, usunąć ogonki.

  • W misce wymieszać cykorię i roszponkę z grejpfrutem i miętą.

  • Dodać awokado i polać pozostałym sosem.

Oceny i komentarze: 0