Cookie!
Pliki cookie pomagają nam dostarczać treść naszego serwisu. Używając serwisu zgadzasz się na wykorzystanie przez nas plików cookie. Więcej informacji »
00 0
image
Oceń

Turbot panierowany w suszonych pomidorach z bazylią

Składniki
Porcja dla: 4 osób
Sposób przygotowania
  • Filet turbota doprawiamy winem, sokiem z cytryny, pieprzem i oprószamy suszonymi pomidorami.

  • Delikatnie smażymy na patelni z masłem.

  • Z ziemniaka robimy cienkie spaghetti i zawijamy nim rybę – następnie wkładamy do piekarnika na 15 min. w temp. 175˚C.

  • Cukinie posypujemy suszonym estragonem, doprawiamy do smaku solą prowansalską i świeżo mielonym pieprzem i grillujemy.

  • Pomidorki wiśniowe kroimy na ćwiartki i marynujemy w oliwie z oliwek.

Oceny i komentarze: 0