Cookie!
Pliki cookie pomagają nam dostarczać treść naszego serwisu. Używając serwisu zgadzasz się na wykorzystanie przez nas plików cookie. Więcej informacji »
00 0
image
Oceń

Tortilla z wędzonym łososiem

Zamiast kanapek, na lunch i kolację - aromatyczna tortilla z wędzonym łososiem z dodatkiem sosu Kamis Ogórkowa Salsa. Proste i pyszne połączenie!

Składniki
Porcja dla: Dla 4 osób
Sposób przygotowania
15 min Czas przygotowania
15 min Czas przygotowania
  • Placki tortilli posmaruj serem, rozłóż na każdym szpinak.

  • Na brzegu każdej tortilli na szpinaku ułóż rybę, posmaruj ją sosem do kanapek Kamis Ogórkowa Salsa.

  • Dokładnie zwiń, odstaw na 1 godz do lodówki.

  • Przed podaniem pokrój w plastry (2 cm). Podawaj z cytryną.

Porady Gotowanie

Zamiast placków tortilli możesz użyć naleśników zrobionych z mąki pszennej, pełnoziarnistej lub gryczanej.

Oceny i komentarze: 0