Cookie!
Pliki cookie pomagają nam dostarczać treść naszego serwisu. Używając serwisu zgadzasz się na wykorzystanie przez nas plików cookie. Więcej informacji »
00 0
image
Oceń

Szaszłyki z halibuta z serem

Składniki
Porcja dla: 4 osób
Sposób przygotowania
  • Filety rybne pokroić na kawałki o boku ok. 5 cm, skropić sokiem z cytryny, dodać sól i pieprz.

  • Odstawić na kilka minut.

  • Ogórek pokroić w plastry o grubości ok.1 cm.

  • Plastry sera przepołowić i złożyć na pół.

  • Na szpadki do szaszłyków na przemian nabijać kawałki ryby, sera i ogórka.

  • Posypać oregano.

  • Z mąki, jajka, oliwy, cukru i Soli wymieszać ciasto, zanurzyć w nim szaszłyki i smażyć na złoty kolor w dużej ilości tłuszczu.

  • Podawać z dowolną sałatką.

Oceny i komentarze: 0