Cookie!
Pliki cookie pomagają nam dostarczać treść naszego serwisu. Używając serwisu zgadzasz się na wykorzystanie przez nas plików cookie. Więcej informacji »
00 0
image
Oceń

Spaghetti z warzywami

Składniki
Porcja dla: 3 osób
Sposób przygotowania
  • Warzywa pokroić w plasterki (łącznie ze szczypiorem od dymki).

  • W rondlu rozgrzać olej, wrzucić jarzyny i dusić na małym ogniu ok. 20 minut.

  • Pomidory pokroić na ćwiartki, udusić na maśle i przetrzeć przez sito.

  • Dodać je do warzyw wraz z koncentratem pomidorowym, pokrojoną fasolką, czosnkiem i przyprawą.

  • Dolać 1/4 szklanki wody.

  • Całość gotować ok. 10 minut.

  • Na ugotowany makaron nałożyć gęsty sos.

  • Ser zetrzeć i posypać nim spaghetti.

Oceny i komentarze: 0