Cookie!
Pliki cookie pomagają nam dostarczać treść naszego serwisu. Używając serwisu zgadzasz się na wykorzystanie przez nas plików cookie. Więcej informacji »
00 0
image
Oceń

Kuchnia amerykańska, Skrzydełka z Dzikiego Zachodu

Ponoć pierwsza prawdziwa amerykańska książka kucharska powstała pod koniec XVIII w. i liczyła zaledwie 130 stron. Z czasem kuchnia amerykańska zaczęła czerpać wzory z przepisów kulinarnych całego świata, dostosowując je do miejscowych warunków. To, z czym większość z nas kojarzy kuchnię amerykańską, to indyk, przyrządzany na różne sposoby kurczak w towarzystwie frytek lub odpowiednio doprawionych pieczonych ziemniaczków.

Pierwszym z debiutantów w limitowanej ofercie Kamisa są Skrzydełka z Dzikiego Zachodu. Jak na produkt rodem z Dzikiego Zachodu przystało ta aromatyczna mieszanka przypraw w swoim składzie zawiera chili, czosnek, sól i cukier, suszone pomidory oraz rozmaryn. Pikantności w smaku nada potrawie imbir, a zawartość skórki cytrynowej sprawi, że przyrządzane przez nas skrzydełka będą miały przyjemny, świeży aromat.

Informacje o produkcie
  • Kod EAN

  • 5900084238557

Oceny i komentarze: 0