Słodko-pikantne podsmażane polędwiczki wieprzowe

12
LICZBA SKŁADNIKÓW

Składniki

  • 1 szklanka mleka koziego
  • 1/4 szklanki bulionu rybnego
  • 1 łyżka drobno posiekanego czosnku
  • 1/2 szklanki cukru
  • 2/3 łyżki oleju roślinnego
  • 1 pokrojona na cienkie plasterki duża cebula
  • 1/4 szklanki wody
  • 0|7 kg polędwicy wieprzowej, pokrojonej na plastry grubości około 0,6 cm
  • 3 szklanki ugotowanego ryżu jaśminowego
  • 1 Anyż gwiazdki
  • 3/4 łyżeczki Pieprz czarny mielony w słoiczku
  • 1/4 łyżeczki Przyprawa chińska 5 smaków w torebce

INFORMACJE ŻYWIENIOWE

(Na porcję)

Informacje o wartościach odżywczych wkrótce

Powiązane przepisy