Pieczeń rzymska z jajami

30MIN
Czas przygotowania
1GODZ.
Czas gotowania
17
LICZBA SKŁADNIKÓW

Liczba porcji: 6

Składniki

  • 1 kajzerka
  • 200 ml mleka
  • 8 średnich jaj
  • 1 duża cebula pokrojona w drobną kostkę
  • 2 ząbki czosnku posiekane
  • 2 łyżki oleju
  • 500 g mielonej łopatki wieprzowej
  • 400 g mielonej karkówki wołowej
  • 3 łyżeczki Tymianek w torebce
  • 3 łyżeczki Pieprz ziołowy w torebce
  • 3 łyżki posiekanej natki pietruszki
  • Sól, pieprz do smaku
  • 3 łyżki masła
  • 500 g małych pieczarek
  • 200 ml śmietanki 30%
  • 1/2 łyżki Musztarda francuska

INFORMACJE ŻYWIENIOWE

(Na porcję)

Informacje o wartościach odżywczych wkrótce

Powiązane przepisy