Pliki cookie pomagają nam dostarczać treść naszego serwisu. Używając serwisu zgadzasz się na wykorzystanie przez nas plików cookie. OK Więcej informacji »

[Przejdź do zawartości]

Search form

Szczupak z grilla

Szczupak z grilla
Porcje dla 4-5 osób Łatwe Czas przygotowania: 30 min
Bez Oceny (Zaloguj się by ocenić) Zapisz w moich ulubionych

Składniki

Przepis

ETAP 1Szczupaka pokroić w dzwonka.

ETAP 2Wymieszać sok z cytryny, olej, przyprawy i rozgnieciony czosnek.

ETAP 3Powstałą marynatą zalać rybę i odstawić na ok. 3-4 godziny w chłodne miejsce.

ETAP 4Piec na grillu po ok. 5 minut z każdej strony.

ETAP 5Podczas grillowania rybę smarować marynatą.

ETAP 6Podawać z pieczywem i sałatą.

Komentarze

Produkty wykorzystane w tym przepisie

[Wróć na górę]