Królik w sosie musztardowo - kminkowym

15
LICZBA SKŁADNIKÓW

Liczba porcji: 5-6

Składniki

  • 1 sprawiony królik (comber, udka, łopatka)
  • 200 ml białego wina
  • 125 ml osolonego wrzątku
  • 150 g gęstej śmietany
  • 500 g zielonej fasolki szparagowej
  • 50 g masła
  • 200 ml bulionu mięsnego
  • 10 cienkich plasterków wędzonego boczku
  • sos Worchesterschire
  • 1 łyżeczka cukru
  • sól
  • 6 łyżek stołowych Czosnkowa w opakowaniach szklanych
  • Pieprz czarny
  • 1 łyżka Kminek mielony w torebce
  • 1 łyżeczka Cząber w torebce

INFORMACJE ŻYWIENIOWE

(Na porcję)

Informacje o wartościach odżywczych wkrótce

Powiązane przepisy